Avans 5000 euro

Rate la dezvoltator

65 Metri Pătraţi

Finisaje interioare

Apartament 3 camere

Apartamentele cu 3 camere sunt unele dintre cele mai avantajoase, având o multitudine de utilităţi. Apartamentele care urmează să fie amenajate în scopul obţinerii unei locuinţe de calitate, practice şi foarte confortabile, oferă intimitate şi posibilitatea delimitării corecte a spaţiului atunci când există 3 încăperi diferite. Totuşi, şi amenajarea unui birou sau al unui spaţiu profesional este avantajată de existenţa a 3 camere. Locuinţele de acest gen din construcţiile vechi sau noi, pot fi decomandate, semidecomandate sau nedecomandate , însă cele mai multe sunt compuse dintr-o bucătărie, o baie, o sufragerie şi două dormitoare. Apartamentele mai practice includ chiar şi un al doilea grup sanitar, iar delimitarea spaţiului este făcută în aşa fel încât camera de zi să fie separată de zona dormitoarelor. Avantajele unor astfel de locuinţe se referă cu prioritate la intimitatea fiecărui membru al familiei. Aceste locuinţe sunt ideale pentru familii cu unul sau mai mulţi copii, având în vedere zona comună de zi care poate să devină multifuncţională. Design-ul interior este important pentru un număr tot mai mare de persoane, motiv pentru care spaţiul devine un factor crucial. Spre exemplu, iubitorii de mobilier din lemn masiv, marmură sau structuri de dimensiuni mari, necesită în mod automat încăperi spaţioase, bine structurate.

Un apartament cu 3 camere deţine o suprafaţă de cel puţin 80 de mp, în cazul spaţiilor decomandate. Datorită dimensiunilor mari, proprietarii acestui tip de apartamente se pot gândi la recompartimentare, având la dispoziţie diverse metode practice de a utiliza spaţiul într-un mod cât mai creativ, potrivit stilului de viaţă al locatarilor. Spre exemplu, o bucătărie mare şi o cameră de zi mai mică, pot fi combinate în aşa fel încât să beneficieze de un spaţiu comun şi de un design modern. De asemenea, apartamentele de dimensiuni mari oferă posibilitatea amenajării unui open space care să beneficieze de lumină naturală şi care să ofere un grad de confort mult mai ridicat. Acestea sunt foarte utile şi în cazul proprietarilor care nu au copii, însă doresc să se folosească de o camera de oaspeţi. Spaţiul de lucru sau biblioteca sunt totodată, spaţii care nu pot există în apartamentele mici. Un apartament cu 3 camere cu unul sau doi locatari, poate să fie amenajat în stil minimalist, reducând piesele de mobilier la strictul necesar. Într-un astfel de apartament, biroul, respectiv spaţiul de lucru, poate fi foarte bine delimitat, decorat într-un mod profesional. O bibliotecă confortabilă, o cameră-dressing sau o cameră de depozitare, pot fi uşor implementate într-un apartament cu 3 camere.

În general, dormitorul este unul spaţios în apartamentele cu 3 camere şi poate să aibă acces şi la o terasă sau un balcon. Amenajarea unui dormitor modern poate să fie făcută şi în spaţiile restrânse, însă un spaţiu larg, cu ferestre mari, este ideal pentru amplasarea unui pat matrimonial de dimensiuni mari, a unor obiecte decorative minimaliste, a plantelor, a dressing-urilor şi a diferitelor piese de mobilier utile în orice cameră. Avantajele oferite de apartamentul cu 3 camere sunt confortul zilnic, posibilitatea de a oferi fiecărei încăperi un scop anume, de a utiliza decoraţiuni personalizate şi de a transforma întregul spaţiu într-o locuinţă primitoare şi modernă. Acestea sunt unele dintre cele mai căutate locuinţe de vânzare şi de închiriat, în special de către familii, cupluri sau studenţi, în vederea unei şederi pe termen lung.

Galerie apartament