Pentru ca a locui nu inseamna doar a trai va oferim un proiect aparte. Apartamente situate intr-un bloc cochet si intim pe una dintre cele sapte coline ale Iasului cu o priveliste superba asupra orasului si a imprejurimilor. La doar 200 de metri de cea mai apropiata statie de mijloc de transport, magazin alimentar, centru fitness , scoala si gradinita. Va propunem patru tipuri de apartamente cu curte interioara , locuri de parcare, foisor si gratar, toate situate intr-un cadru linistit si confortabil.

Constructia este realizata dupa cele mai noi norme si normative in constructii din cadre de beton armat si caramida portanta termobloc izolata suplimentar cu 15cm polistiren, tamplarie cu trei foi de sticla, instalatii si finisaje de calitate superioara. Bransata la electricitate direct din reteaua de medie tensiune, cu transformator propriu, cladirea va beneficia de curent electric in parametri optimi. Alimentarea cu apa si canalizarea se fac din sistemul distribuit a orasului pe magistrale noi dimensionate corespunzator cererii. Fiecare apartament este cablat individual pentru internet si televiziune, scutindu-va astfel de povara firelor la vedere.

Pentru ca dorim sa va creati caminul de vis, va oferim posibilitatea personalizarii apartamentului, astfel puteti opta pentru living si bucatarie intr-un spatiu comun de tip open-space sau daca doriti se poate realiza o compartimentare pentru a le desparti pe cele doua in spatii distincte si bine delimitate. Gresia, faianta, parchetul , usile de interior, corpurile de baie si culoarea varului le puteti personaliza dupa gustul si dorinta dumneavoastra.