Nicol-Residence reprezinta un amplu complex de apartamente la cel mai inalt nivel de calitate. Ansamblul este situat in Iasi. De asemenea intreg ansamblul va detine racorduri la toate utilitatile publice ( apa, canalizare, gaz, electricitate, intervet, cablu TV, telefonie).

Constructia intregului complex rezidential a fost gandita in asa fel incat proprietarii care se vor muta nu vor fi deranjati in nici un fel de lucrarile din restul complexului. Fiecare vila va fi complet separata si izolata de restul lucrarilor.

Date Tehnice: Intreaga constructie este de tip cadre, iar toate turnarile de beton au fost facute mecanizat, conform proiectului, si a cartii de constructii.

Parchetul: Aici am ales sa lucram cu un furnizor de renume din Iasi si anume partenerii nostri de la ISPAL, de unde ne alegem parchet triplu stratificat de 8mm de cea mai buna calitate si densitate, iar fiecare isi va putea personaliza culoarea care si-o doreste.

Gresia si Faianta: Pentru ca ne dori doar ceea ce este mai bun am ales sa colaboram atat pe latura de design interior cat si pe furnizarea de materiale cu profesionisti de la Visaria Iasi. Materiale care deasemenea pot fi personalizate dupa bunul plac al fiecaruia.

Tamplaria: Am ales la exterior tamplarie P.V.C. 5 camere executata de cei de la Uniplast si zicem noi ca am procedat foarte bine.

Fatadele: La exterior am folosit un mixt de culoare care sa aduca un joc si o caldura privirii, si care sa se combine excelent cu amenajarea gradinilor si a intreg complexului. Am folosit pe langa caramida si tencuieli decorative si termosistem de 10cm.

Constructor: Intregul proiect este construit de o firma specializata in constructia si finisarea lucrarilor de amploare, atat a proiectelor de apartamente si vile cat si de amenajari de spatii comerciale.