Echipă de profesionişti

Echipa noastră de ingineri şi arhitecţi oferă soluţia unei locuinţe care să se plieze nevoilor dumneavoastră, ţinând cont de ultimele trend-uri din domeniu raportat la un preţ corect şi avantajos pentru clienţi.

Cele mai bune preţuri

Nicol Residence Iaşi oferă viitorilor proprietari preţuri fără concurenţă, astfel aceştia pot beneficia de o locuinţă deosebită la preţuri convenabile.

Rate direct la dezvoltator

Doriţi să scăpaţi de ratele interminabile la bănci cu comisioane ascunse? Noi am găsit soluţia! Nicol Residence vă oferă posibilitatea de a avea rate direct cu dezvoltatorul imobiliar!

Investiţia într-un apartament nou este unul dintre cele mai importante momente din viaţa economică a fiecăruia dintre noi. Statisticile arată că de obicei achiziţionăm între 1 şi 3 locuinţe pe parcursul vieţii astfel că fiecare greşeală contează. Când subiectul în discuţie este un apartament într-un proiect nou, atunci avem şi mai multe semne de întrebare.

Exceptând ceilalţi parametri, unul foarte important este felul în care a fost proiectată viitoarea dumneavoastră casă, ca şi parte componentă a unui proiect rezidenţial. Dacă arhitectul cu care colaborează dezvoltatorul s-a lăsat ghidat de partea sa artistică în proiectare acest lucru vă poate costa mai mult decât vă imaginaţi.

Echipa noastră de ingineri arhitecţi profesionişti oferă soluţia unei locuinţe care să se plieze nevoilor dumneavoastră, ţinând cont de ultimele trend-uri din domeniu raportat la un preţ corect şi avantajos pentru clienţi.